Cases: 1erang.nl – Het verrijken van cultureel aanbod met real-time data

Achtergrond: 1erang.nl is een toonaangevend platform voor het boeken van theater-, concert- en festivalkaarten in Nederland. Hun missie is om bezoekers een compleet overzicht te bieden van het culturele aanbod in Nederland, zodat ze eenvoudig tickets kunnen vinden en kopen voor hun favoriete evenementen.

Uitdaging: 1erang.nl had behoefte aan een betrouwbare en efficiënte manier om hun aanbod up-to-date te houden. Met duizenden evenementen verspreid over het hele land, was het handmatig bijwerken van culturele data tijdrovend en foutgevoelig. Daarnaast zochten ze naar een manier om gepersonaliseerde aanbevelingen te doen aan hun gebruikers, gebaseerd op hun specifieke interesses.

Oplossing: Met de integratie van de real-time data API van CultuurConnex krijgt 1erang.nl nu toegang tot het meest uitgebreide en actuele culturele aanbod in Nederland. Door onze naadloze integratie konden zij onze data eenvoudig toevoegen aan hun bestaande systemen zonder technische complicaties. De API voorziet 1erang.nl dagelijks van nieuwe evenementen, zodat hun platform altijd up-to-date is en hun gebruikers de nieuwste shows en voorstellingen kunnen ontdekken.

Resultaten:

  • Volledigheid & Actualiteit: 1erang.nl biedt nu een volledig en actueel overzicht van het culturele aanbod in Nederland, zonder handmatig bij te hoeven werken.
  • Personalisatie: Door gebruik te maken van de gepersonaliseerde aanbevelingsfunctie van CultuurConnex, kunnen bezoekers eenvoudig evenementen vinden die aansluiten bij hun interesses, wat de gebruikerservaring verbetert.
  • Efficiëntie: De automatisering van het bijwerken van data heeft 1erang.nl veel tijd en middelen bespaard, waardoor ze zich kunnen richten op andere groeimogelijkheden.

Conclusie: Dankzij de samenwerking met CultuurConnex is 1erang.nl nu in staat om hun bezoekers de meest actuele en relevante culturele content aan te bieden. Dit versterkt niet alleen hun platform, maar zorgt ook voor een betere ervaring voor hun gebruikers.

Plaats een reactie